Deklica trčila ob rob tobogana

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
V Termalnem parku Aqualuna Term Olimia se je med vožnjo po toboganu poškodovala deklica. V bolnišnico so jo odpeljali s helikopterjem.
Oglej si celoten članek

V nesreči, ki se je zgodila okoli 15.45, se je tako poškodovala 13-letna deklica, ki se je kljub prepovedi v paru s prijateljico peljala po vodnem toboganu in je z glavo udarila ob njegov rob, so za zurnal24.si dejali na PU Celje.

Deklica pri tem ni izgubila zavesti, a je ob prihodu vodnih reševalcev in zdravnika poročala o bolečinah v glavi, postalo pa ji je tudi slabo. Zdravnik se je zato odločil za naročilo helikopterja, s katerim so deklico tudi odpeljali v bolnišnico.

V kakšnem zdravstvenem stanju je deklica, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.