Deklici na plaži kazal penis

Foto: Žurnal24 Lisice aretacija policija iStockphoto
36-letni moški je na Hrvaškem deklico otipaval in ji pokazal penis.
Oglej si celoten članek

Željko A. je v mestu Mlini pri Dubrovniku na plaži 14-letno dekle prijel za zadnjico in ji pokazal penis, poročajo hrvaški mediji. Šokirani očividci pravijo, da je deklico vprašal, če "je že kdaj videla takšnega".

Deklici sta na pomoč priskočila dečka, stara 13 in 16 let, moški pa se je prestrašen pognal v morje. Na kraj dogodka so prispeli policisti, ki so moškega izvlekli iz vode in ga odpeljali pred sodnika, ki mu je odredil 30-dnevni pripor. Grozi mu zaporna kazen od treh mesecev do enega leta.

Hrvaški mediji še poročajo, da je moški brezposelni profesor nemškega jezika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.