Deklico posililo 13 moških

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Policisti v Leedsu preiskujejo posilstvo 13-letne deklice, nad katero naj bi se zneslo kar 13 moških.
Oglej si celoten članek
"Policija preiskuje domneven spolni napad na 13-letno deklico, ki se je zgodil v soboto v parku Hoveringham," je sporočila tiskovna predstavnica policije. V povezavi z napadom so aretirali pet moških, starih med 17 in 25 let.

Posilstvo se je zgodilo v parku Hoveringham v Leedsu v soboto zvečer. Po do zdaj zbranih podatkih je 13 moških deklico prisililo v spolne igrice, ki so se končale s posilstvom. Deklico so našli šele v zgodnjih nedeljskih jutranjih urah, ko je v šoku tavala po parku.

Policija je za sodelovanje zaprosila vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, in nadaljuje preiskavo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.