Delal naj bi “po domače”

Foto: Nada Černič Cvetanovski
Foto: Nada Černič Cvetanovski
Odpoved. Zaradi domnevnih nepravilnosti naj bi odpustili delavca.
Oglej si celoten članek

“Postopek za izredno odpoved delovnega razmerja za enega od zaposlenih na zavodu za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (KŠTM) je še v teku, zato podrobnejših informacij ne moremo posredovati,” se je na naše povpraševanje odzvala direktorica zavoda Mojca Pernovšek. Neuradno je slišati, da naj bi na zavodu pod drobnogled vzeli delavca, ki je zadolžen za športne dejavnosti. Ta naj bi delo opravljal preveč po domače in domnevno včasih tudi za svoj žep. S primerom se menda ukvarja tudi novomeška policija, ki pa na vprašanja zaradi varstva osebnih podatkov ne more odgovoriti.

Na sodišču prva direktorica

Spomnimo, na sevniškem okrajnem sodišču se še ukvarjajo s Petro Pozderec, ki se je kot prva direktorica zavoda KŠTM v letih 2006–2008 “zaplanirala” in KŠTM popeljala v visoko izgubo. Prva obravnava še ni bila 
razpisana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:36 16. Februar 2015.

    Sporočam vam, da sem oproščena obtožb v zvezi s KŠTM Sevnica. Veseli me, da je instanca v Ljubljani bolj strokovna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.