Delali bodo tudi med dopustom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ker imajo veliko naročil, bodo nekatere linije delale tudi še prve dni kolektivnega dopusta. V Ukrajini prodaja padla za desetino.
Oglej si celoten članek

Več linij v Krki obratuje v treh izmenah, nekatere pa bodo obratovale tudi prve dni letošnjega kolektivnega dopusta, ki ga imajo v prvi polovici avgusta, je na današnji novinarski konferenci dejal predsednik uprave Krke Jože Colarič

Sankcije proti Rusiji grmenje brez dežja

V Ukrajini, kjer so vzhodu vojne razmere, je prodaja glede na lansko prvo poletje letos padla za približno desetino oziroma za približno tri milijone evrov. Colarič je dejal, da blago tja normalno dobavljajo in prejemajo plačila, nekaj težav pri svojem delu pa imajo Krkini strokovni delavci na ukrajinskem jugovzhodnem območju. Glede ukrepov EU proti Rusiji pa Colarič pričakuje, da bo "veliko grmenja in malo dežja" in dodal, da je področje prodaje zdravil ob sankcijah izvzeto. Če bodo sankcije, ki si jih ne želijo, uvedene, pa se jim bodo prilagodili. 

Skupina Krka bo za letošnje naložbe skupaj namenila 167 milijonov evrov. Od tega zneska so v prvem polletju za vlaganja in naložbe namenili že približno 89 milijonov evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.