Delavec pri padcu umrl

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Delovna nesreča v Celju, okoliščine še ugotavljajo.
Oglej si celoten članek

Zgodaj popoldan, okoli 13.20.,  je v Cinkarni Celje prišlo do delovne nesreče s smrtnim izidom. Po podatkih Uprave RS za zaščito in varovanje, se je zunanji izvajalec del pri padcu z višine smrtno ponesrečil.

Spodrsnilo mu je

Zunanji izvajalci so v podjetju v sklopu vzdrževalnih del montirali nosilec. Po dosedanjih informacijah naj bi delavcu, ko se je z ene delovne točke z varnostnim pasom pripenjal na drugo, spodrsnilo in je omahnil v globino, so sporočili iz uprave Cinkarne Celje.

Reševalna služba delavcu ni mogla več pomagati. Podjetje je o dogodku obvestilo vse pristojne institucije, zadevo preiskujejo tudi kriminalisti, so še zapisali v Cinkarni Celje, kjer dogodek globoko obžalujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:16 27. Januar 2014.

    Moje sožalje svojcem. Prosim uzdržite se neokusnih komentarjev hvala

  • 16:12 27. Januar 2014.

    Me prav zanima če bo o tej tragediji tudi toliko govora kot o prestreljeni nogi našega vojaka v AVG...izredne tiskovne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.