Delfin z veliko rano na hrbtu

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Piranski ribiči so včeraj opazili hudo ranjenega delfina. Žival izmučena in v stresu.
Oglej si celoten članek

Piranski ribiči so včeraj obvestili društvo Morigenos, da se je v slovenskem morju pojavil ranjen delfin. Člani društva so se takoj odpravili na morje in žival tudi fotografirali.

Gre za delfina, veliko pliskavico, z veliko rano na hrbtu. Žival je bila vidno izmučena, so sporočili iz društva. Njegovi predstavniki so se morali včeraj zaradi slabega vremena vrniti na obalo in zato so stik z živaljo izgubili.

 

Kot nam je povedal eden njegovih predstavnikov, trenutno o delfinu ne vedo ničesar. Hkrati pa prosijo vse, ki plujejo po morju ali se sprehajajo ob obali in bi morebiti delfina opazili, naj jih o tem takoj obvestijo na telefonski številki 031 77 10 77 in 041 981 990.

Opozarjajo tudi, naj se ljudje pliskavici ne približujejo, saj je v stresu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.