Deli leteli po zraku, eden zadel delavca Darsa

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Kombinacija zasneženega vozišča in neprilagojene hitrosti je botrovala hudi nesreči.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v torek okoli pol sedmih zjutraj na štajerski avtocesti pred izvozom Lopata v smeri proti Ljubljani. 

Voznik kombiniranega vozila je na zasneženem vozišču zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in oplazil levo stran parkiranega gasilskega vozila, ki je zavarovalo kraj prometne nesreče, ki se je zgodila pred tem. Pri trčenju je odpadlo plastiko gasilskega vozila odbilo v delavca Darsa, ki ga je oplazil še voznik kombiniranega vozila. Kombi je drsel naprej po odstavnem pasu in trčil še v osebno vozilo voznika, ki je ustavil, da bi nudil pomoč udeleženki prejšnje prometne nesreče. 

Voznik osebnega vozila se je v trčenju hudo poškodoval, delavec Darsa pa lažje. Voznik kombija in njegova sopotnika v prometni nesreči nista bila poškodovana. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.