Delničarji o tožbi zoper vodilne

Foto: Žurnal24 PRI_Trost_munih_220508
Skupščina. Revizija bo pokazala, ali so bili sklenjene pogodbe in posli za družbo škodni.
Oglej si celoten članek

V sredo bo skupščina družbe Hit sprejemala sklep, da mora uprava v šestih mesecih od dneva skupščine vložiti tožbo za povrnitev škode v zvezi z vodenjem posameznih poslov družbe. Ta naj bi nastala kot posledica kršitev dolžnosti članov organov vodenja in nadzora.

Revizorjevo poročilo, s katerim se bo seznanila skupščina, je zajemalo preveritev vodenja posameznih poslov družbe v zadnjih treh letih (ko je Hit vodil Niko Trošt, nadzornike pa Viktor Baraga), s poudarkom na sponzorskih in svetovalnih pogodbah ter poslih, povezanih z investicijami v Beogradu, Umagu, Črni gori in Brčkem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.