Deložirali poslanca

Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Žurnal24 Deložacija Vogrina Foto: Suzana Kos Deložacija Vogrina
Lastniki izpraznili poslovne prostore poslanca, ki jih je imel v najemu v Kopru.
Oglej si celoten članek

“Nismo več mogli čakati, saj se našemu podjetju že več mesecev dela dodatna poslovna škoda. Na naše klice in pisne pozive se ne Vogrin ne predstavniki njegovega podjetja niso več odzivali. Meni je celo rekel, da me bo tožil zaradi nadlegovanja, če ga ne neham klicati na njegovo mobilno telefonsko številko. Nato pa je pred slabima dvema tednoma novinarjem obljubil, da bo naše prostore izpraznil v čim krajšem času. In smo še kar čakali. Ker svoje javne obljube ni uresničil, smo ga deložirali mi,” razlaga Marjetka Štilec iz koprskega podjetja Veda invest.

Zamenjali ključavnico

Od oktobra in razdrtja najemne pogodbe se torej ni zgodilo nič, čeprav poslanec Ivan Vogrin javno in tudi svojemu strankarskemu šefu Gregorju Virantu po drugi strani zatrjuje, da svoje poslovne in finančne zadeve ureja. Samo Vedi investu Vogrin za najemnino dolguje več kot 14 tisoč evrov, a to podjetje ni edino z odprtimi terjatvami do njega.

“Zamenjali smo ključavnico na vratih in izpraznili prostore, ki jih je zasedalo njegovo podjetje Interles. Njihove stvari bomo deponirali v skladišču, poslovne prostore pa oddali ali prodali,” dodaja sogovornica. Včeraj so tako pobrali eksponate, dokumentacijo in preostalo opremo, reklamne vrečke Interlesa pa je veter žalostno raznosil po bližnjem trgu. Na okno poslovnih prostorov so nalepili list z napisom “Zaprto zaradi goljufije poslanca Ivana Vogrina”. Dolg bodo poskušali izterjati z izvršbo.jih je treba nameniti za razvoj gospodarstva in da mesto novih kreditov na kratki rok ne bi preneslo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 15:16 22. Marec 2012.

    ja jezero..kje so tukaj besede politikov...naj bo za zgled drugim??' Vidiš pravico v takih barvah kot je!! Vsi so za …

  • 23:02 21. Marec 2012.

    Jaz pišam !

  • 12:45 21. Marec 2012.

    Kot prvo naj bo jasno da ne podpiram nikogar, ki ne poravna svojih dolgov.<br />Kot drugo pa naj si raznorazni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.