Denar je, iščejo ideje

Foto: Žurnal24 Tudi po 85 tisoč evrov so bili do zdaj težki posamezni projekti iz programa Lead
Razvoj podeželja. 1,25 milijona evrov čaka na dobre ideje.
Oglej si celoten članek

“Za nove projekte razvoja podeželja v sklopu programa Leader je že odobrenih milijon in 250 tisoč evrov evropskih sredstev,” pove Jožica Povše iz Razvojnega centra Novo mesto, ki koordinira delo Lokalne akcijske skupine (LAS) Dolenjska in Bela krajina.

Za omenjeni denar v razvojnem centru iščejo vse, ki imajo za to primerne ideje. “Projekt lahko prijavijo tako fizične osebe kot samostojni podjetniki, kmetje, društva, organizacije in zavodi, mi pa te projekte povežemo v partnerstva in zgradimo regionalne vsebine,” pove Mojca Špec Potočar, direktorica razvojnega centra. LAS Dolenjska in Bela krajina, ki jo vodi Tone Hrovat, tako že dve leti financira od osem do 12 projektov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.