Denar mu je izmaknil iz reže bankomata

Foto: EPA
Foto: EPA
Neprevidnost pri dvigu, pa je bil ob 50 evrov.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so včeraj zjutraj obravnavali 45-letnega domačina, ki je pri dvigovanju denarja izkoristil neprevidnost občana in si prilastil njegovih 50 eurov pozabljene gotovine iz reže bankomata, poročajo policisti kranjske policijske uprave. 

Občan je dvigoval gotovino na bankomatu, a je pozabil vzeti gotovino. Ko je bil nekaj metrov stran, se je spomnil, da je pozabil vzeti denar in se obrnil, a je bil takrat denar že v rokah tatu. Ta mu denarja ni želel vrniti in je zanikal, da bi vzel denar, potem pa hitro odšel. Še  preden se je bankovca znebil, so ga policisti izsledili policisti, denar pa vrnili oškodovancu.

Storilca čaka kazenska ovadba. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.