Denarja za krožišča trenutno ni

Foto: Žurnal24 “Ne samo da pokvarjene luči kazijo podobo mesta, tudi za sprehajalce je neprijet
Predlogi. V izolski LDS opozarjajo na nedelujočo razsvetljavo in predlagajo ureditev dveh novih krožišč.
Oglej si celoten članek

Darko Filiput, predsednik izolskega odbora LDS, je v ponedeljek opozoril občino, da na promenadi med Marino in Simonovim zalivom deluje vedno manj uličnih svetilk, na poti med plažo v Simonovem zalivu in plažo pod Belvederjem pa naj bi delovala samo ena svetilka. Župana Igorja Kolenca je tudi vprašal, kdaj bodo začele delovati svetilke na novem pločniku ob cesti Jagodje–Dobrava. Na občini odgovarjajo, da so ravno v ponedeljek prejeli soglasje Elektra Primorska za priključitev javne razsvetljave na novo zgrajenem pločniku ter da morajo poravnati še takso, nakar bo priklop izveden. Elektro Primorska naj bi že včeraj opravil vzdrževalni pregled in bo v najkrajšem času odpravil nepravilnosti.

Dve novi krožišči
V LDS predlagajo tudi ureditev dveh krožišč v Izoli; enega na Prešernovi cesti ter enega med Južno cesto in Kajuhovo ulico. Prav tako predlagajo umik avtobusne postaje pred ladjedelnico. Župan se s predlogi strinja, a dodaja, da bodo lahko tovrstne predloge izvedli šele, ko bo finančno stanje to dopuščalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.