Denarja za zdaj še ni

Foto: Žurnal24 Viljem Pozeb pravi, da se bo zavzemal za realizacijo investicij ČHE Kozjak in Mu
Danes se izteče rok za vračilo 4,5 milijona evrov, ki jih Zvon Ena Holding dolguje Dravskim elektrarnam Maribor.
Oglej si celoten članek

Dolg v višini 4,5 milijona evrov, ki ga ima dolžnik Zvon Ena Holding do Dravskih elektrarn Maribor (Dem), še ni bil poplačan, smo izvedeli včeraj. Rok za vračilo drugega dela dolga se izteče danes.

Zvon Ena Holding je junija Demu vrnil 12 milijonov evrov – dobro polovico od 21 milijonov evrov vrednega posojila. Septembra bi po dogovoru moral vrniti še 4,5 milijona, enak znesek pa še decembra.

“Do zdaj dolg še ni bil plačan,” pojasnjuje Viljem Pozeb, ki z današnjim dnem prevzema funkcijo direktorja Dem. Posle mu bo zjutraj predal Andrej Tumpej, ki je 31. marca postal prvi mož družbe, ko je po skoraj dveh letih in pol odstopil Damijan Koletnik, ki je Zvonu Ena Holdingu posojilo tudi odobril.

Tumpej po naših podatkih ostaja v Dem kot izvršni direktor za tehnično 
področje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.