DeSUS pridobil Dimovskega

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Stranka Vlada Dimovskega Slovenska unija bo pred volitvami in po njih sodelovala z DeSUS-om. Erjavec Dimovskega vidi kot enega od ministrov.
Oglej si celoten članek

Na Bledu poteka kongres DeSUS-a o volilnem programu in kandidatih za volitve. Na kongresu se je pojavil tudi Vlado Dimovski, predsednik stranke Slovenska unija. S Karlom Erjavcem sta napovedala, da bosta stranki sodelovali pred volitvami in po njih. Nekaj članov Unije bo kandidiralo na DeSUS-ovih listah, zlasti v Ljubljani.

Minister bo

Erjavec pa pravi, da vidi Dimovskega kot enega od DeSUS-ovih ministrov v prihodnji vladi, za kateri resor, pa še ni odločeno.

Na volitvah nameravajo nastopiti v vseh volilnih okrajih. Spremenili naj bi tudi statut, ki bi omogočal, da bi stranka imela tudi podmladek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:55 26. Oktober 2011.

    bogastvo še en makedonc več na listi...rešeni smo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.