Devetletnika pokončal krokodil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V zadnjih tednih sta v Avstraliji zaradi napada krokodila umrla dva otroka.
Oglej si celoten članek

Policija je prekinila iskanje devetletnika, ki ga je med plavanjem zgrabil krokodil. Kot pravijo, za otroka ni bilo rešitve. Tragedija se je zgodila v Dhaniyi, ki leži 700 kilometrov vzhodno od Darwina. V vodi je bilo v času napada več otrok. Starši so žival napadli s palicami in fanta poskušali rešiti, a njihov trud je bil zaman. Krokodil se je skupaj z devetletnikom potopil v vodo.

Sredi novembra je na istem območju umrla sedemletna deklica. Napadi krokodilov so v Avstraliji v tem letnem času pogostejši. Ko živali pričakujejo naraščaj, so namreč aktivnejše, poleg tega imajo povečan apetit.

V Avstraliji je lov na krokodile prepovedan. Vedno glasnejše so kritike, ki od vlade zahtevajo, naj število krokodilov zmanjšajo, saj vedno pogosteje ogrožajo ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.