Dež opočasnil promet v prestolnici, v predoru Dekani se je zagozdil tovornjak

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zapade dež in v Ljubljani v jutranji konici vse stoji. Vozniki iščejo obvoze, kar pa ne pomaga dovolj. V predoru Dekani se je zagozdilo previsoko vozilo.
Oglej si celoten članek

S koles v avtomobile in na avtobus, tako je bilo danes zjutraj v prestolnici. Gneča povsod. Dež je naredil svoje, zato se promet po Ljubljani premika po polžje. Na obvoznici so ponekod še vedno zastoji.

Na severni obvoznici, med razcepom Zadobrova in priključkom Ljubljana - Bežigrad v smeri Kosez je zaradi prometne nesreče zgoščen promet.

Na primorski avtocesti v smeri Ljubljane, pred predorom Dekani, je brezvestni voznik tovornjaka povzročil veliko slabe volje.

Kot je pojasnil Vasja Podkrižnik iz prometno informacijskega centra: "Voznik tovornjaka ni upošteval merilnega mesta, postavljenega sto metrov pred predorom Dekani. S previsokim vozilom je zapeljal naprej in poškodoval prometno signalizacijo pri vhodu v predor." Zaradi popravila signalizacije in zaprtja polovice avtoceste, so v smeri Ljubljane nastajali zastoji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.