Dežuje tudi v predoru

Foto: Žurnal24 Galeriji pred vhodom v šentviški predor sta potrebni sanacije.
Galeriji, ki vodita v šentviški predor, sta potrebni sanacije, saj s stropa obeh galerij, ki povezujeta gorenjsko avtocesto s Celovško cesto, pušča voda.
Oglej si celoten članek
"Drži, galeriji, ki vodita z avtoceste na Celovško ulico, sta potrebni sanacije, ne vemo pa, kdaj bomo to lahko izpeljali," je pojasnil tiskovni predstavnik Darsa Marjan Koler ob dejstvu, da voda dobesedno teče skozi strop.

"Postopki, potrebni za sanacijo obeh cevi, že tečejo, vendar trenutno poteka še monitoring šentviškega predora, in dokler to ne bo končano, se ne moremo lotiti galerij," razloži Koler na vprašanje, zakaj se predvidena dela še niso začela.

Kljub dejstvu, da voda ob vsakem deževju teče skozi strop mimo električne napeljave in luči, so nam na Darsu zatrdili, da sta z vidika prometne varnosti obe cevi varni in da ni nevarnosti za potnike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.