Dežurna odpira vrata

Zobozdravnik. Od jutri bo dežurni prvič delal tudi v nedeljo in ob praznikih.
Oglej si celoten članek
Storitve bodo brezplačne, ampak samo iz nabora odpravljanja bolečin.
Jože Veternik, direktor Osnovnega zdravstva Gorenjske

Jutri se v Kranju začenja dežurna zobozdravstvena služba ob nedeljah in praznikih. "S tem uresničujemo želje številnih občanov, ki so morali doslej v tem času pomoč iskati v Ljubljani," je dejal Jože Veternik, direktor Osnovnega zdravstva Gorenjske (OZG).

Nič več edina
Gorenjska je bila edina regija, ki nedeljskega in prazničnega dežurstva do zdaj ni imela. "Prevladovalo je stališče, da je Ljubljana dovolj blizu," je spomnil Veternik in poudaril, da zato Gorenjske v javni mreži ni bilo, s tem pa tudi ni bila upravičena do javnih sredstev. Ta je OZG uspelo pridobiti pred koncem leta.

Zgolj odprava bolečin
Nedeljska in praznična zobozdravstvena ambulanta bo odprta v kletnih prostorih Zobne poliklinike Kranj od 8. do 13. ure. Zajela bo zobozdravnike iz vse Gorenjske. "Storitve bodo brezplačne, ampak samo iz nabora odpravljanja bolečin," je poudaril Veternik.

Spremembe v soboto
Z uvedbo nedeljskega in prazničnega dežurstva doživlja spremembe tudi sobotna ambulanta nujne zobozdravstvene pomoči. Že danes bo odprta uro manj, od 8. do 12. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.