Dijaka poškodovale iverne plošče

Okoli 9.10 so bili kranjski policisti obveščeni, da je v šolskem lesarskem centru v Škofji Loki prišlo do delovne nesreče, v kateri se je poškodoval dijak.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je skupina dijakov odšla v skladišče po eno izmed ivernih plošč, ki so bile naslonjene na zid. Pri premikanju plošč se je del prevrnil na dijaka in ga poškodoval. Zaradi poškodb so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, po prvih podatkih pa je izven življenjske nevarnosti. Ali se je lažje ali huje poškodoval, bo znano po zdravniški oskrbi, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti trenutno zbirajo potrebna obvestila v cilju ugotovitve morebitne odgovornosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mia
    12:10 26. April 2012.

    neodgovorni profesorji !?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.