Diler padel z mopeda

Foto: PU_koper
Foto: PU_koper
Preprodajalcu kokaina ni uspelo sunkovito speljati in se je zvrnil pred kriminalista.
Oglej si celoten članek

Koprska kriminalista sta med poostrenim nadzorom, ki ga med turistično sezono izvajajo v zvezi premoženjskih deliktov, na območju Izole ustavila 31-letnega domačina na mopedu, ki sta ga že od prej poznala kot preprodajalca drog. Ta je najprej ustavil, ko pa sta kriminalista pristopila do njega, je speljal in hotel pobegniti; zaradi sunkovitega speljevanja pa je pri tem padel z mopeda.

Našli 51 zavitkov kokaina

Kriminalista sta mu zasegla štiri zavitke z belim praškom, 31-letniku pa odvzela prostost. V nadaljevanju so ugotovili, da je domačin posedoval 51 zavitkov s skupno dobrih 16 gramov kokaina. Sledila bo kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.