"Dirkajo brez izpita in nas ogrožajo"

Foto: Žurnal24 Na pustno soboto so trije mladeniči zaradi neprilagojene hitrosti izgubili oblas
Na pustno soboto so trije mladeniči zaradi neprilagojene hitrosti izgubili oblast nad vozilom in se zaleteli v kup snega. Naš bralec trdi, da nobeden izmed njih nima vozniškega dovoljenja.
Oglej si celoten članek

Nesreča, ki bi imela lahko tudi tragičen konec, se je zgodila v soboto popoldan v kraju Sveti Duh pri Škofji Loki.

"Slišal sem avto, kmalu zatem pa mladeniče, ki so se smejali in pogovarjali med seboj. Postal sem radoveden in pogledal skozi okno. Zagledal sem jih v trenutku, ko so se slikali pred avtomobilom in prizoriščem nesreče,"
je zapisal naš bralec Marko iz Svetega Duha. Marko nadaljuje, da policije na kraju nesreče ni bilo. Srednješolci so se po njegovih besedah odpravili do bližnje kmetije, kjer naj bi kmeta zaprosili, naj jih potegne iz snega.

"Če ne bi bilo snega, bi zagotovo prileteli v drevo in kozolec, ki se nahaja nekaj metrov naprej,"
je dodal bralec.

Foto: Žurnal24 Po ulicah se podijo brez izpita
Marko je bil nad dogodkom zgrožen, obenem pa dodaja, da je bilo kaj takega za pričakovati. "Srednješolci, ki hodijo na srednjo lesarsko šolo v Škofji Loki, dirkajo po vaških ulicah," je dejal in dodal, da bi se dogodek lahko končal tragično, ker je bila pustna sobota, tako da je bilo na ulicah veliko našemljenih malčkov.

Po njegovih besedah bi morala policija pogosteje izvajati obhode po vaških ulicah, ker bi se potem občutno zmanjšala takšna nespametna dejanja mladeničev.

Za odziv na dogodek smo poklicali na PU Kranj, vendar odgovora še nismo dobili. Na policijski postaji Škofja Loka o nesreči niso bili obveščeni, kakor nam niso znali komentirati dirkanja mladeničev po vaških cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.