Divjak bi lahko povzročil hudo nesrečo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Bralec se je ob tragični usodi dveh 19-letnic spomnil "na svoje soočenje z objestnim voznikom lani“.
Oglej si celoten članek

"Dohitel me je na Tržaški. Rekel sem si, da moram za njim vsaj nekaj križišč, ker se mi je zdel povsem nestabilen, vijugal in zaganjal se je v promet, za njim pa ga je v drugem vozilu spremljalo še njegovo dekle, ki jo je želel očarati s svojimi "sposobnostmi". Na Tivolski se mu je dokončno zmešalo in je vozilo karamboliral," je ob videu zapisal bralec in dodal, da je imel divjak srečo, da ni povzročil tragedije.

Kako trčen je voznik, je pokazal njegov odziv po dogodku. Izstopil je iz avta in se smejal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:43 8. Maj 2013.

    Hmmm, wannabe, ... ampak, KAAAJ, Ko lahkomiselni neizkušenci ( beri : Zelenci) hočejo dirkati brez denarja ( beri z nešportnimi …

  • 22:42 8. Maj 2013.

    Poba ti si ne mal, ampak ogromno usekan v glavo! A si zadnje leto na koki ?

  • 19:43 8. Maj 2013.

    Ne, normalni ljudje znamo vozit normalno in po predpisih. Kdor pa si ni sposoben zapomnit pravil vožnje, pa ne rabi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.