Divjal po Lentu, čeprav bi moral biti v zaporu

Foto: Shutterstock aretacija aretiran lisice
Vozil je avto, ki je bil ukraden na Nizozemskem.
Oglej si celoten članek

"Včeraj zgodaj popoldan so mariborski policisti na Lentu v Mariboru zaradi divje vožnje kontrolirali voznika osebnega avtomobila znamke Volkswagen Passat, poljskih registrskih številk," so sporočilu z mariborske policijske uprave. 

Ugotovili so, da je vozilo vozil 31-slovenski državljan iz okolice Maribora, za katerim je bila razpisana tiralica zaradi privedbe v zapore na Dobu.

Policisti so morali, da so ga prijeli, uporabiti prisilna sredstva, nato pa so ga predali pravosodnim policistom zaporov v Mariboru, ki bodo poskrbeli, da bo prišel na Dob. 

Policisti so ugotovili še, da je bil passat 11. avgusta letos ukraden na Nizozemskem, zato so ga zasegli.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:47 17. Avgust 2018.

    Janez, bolj počasi, drugače bo v vsakem članku najmanj ena napaka.

  • 16:52 16. Avgust 2018.

    Marsikateri z mizerno plačo bi bil raje v zaporu in imel tri tople obroke in vse ostalo udobje, kot pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.