DNK potrdil krivdo sostanovalke

Foto: Žurnal24 Na nožu so našli DNK Amande Marie Knox.
Italijanski preiskovalci so na nožu, s katerim je bila ubita britanska študentka Meredith Kercher, našli tudi DNK njene sostanovalke Amande Marie Knox.
Oglej si celoten članek

20-letna Amanda, njen italijanski fant Raffaele Sollecito in imigrant iz Konga so bili že od začetka obravnave umora britanske študentke Meredith Kercher, ki jo je policija iz Perugie našla napol golo v mlaki krvi s prerezanim grlom, glavni osumljenci. 

Do preboja je prišlo, ko se je Amanda pod pritiskom zlomila in je priznala, kaj se je dogajalo v tisti usodni noči. Arturo De Felice, šef policije v Perugii, je povedal, da je bil umor seksualno motiviran. "Vsi trije so sodelovali v dejanju.Meredith je bila samo žrtev."

Preiskovalci sicer še niso potrdili, da je nož, ki so ga našli v hiši Raffaela Sollecita, tudi dejansko morilsko orodje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.