Do petka vsi podatki

Foto: Žurnal24 Popolne podatke o najkrajših pričakovanih čakalnih dobah v zdravstvu na IVZ oblj
Ncionalni čakalni seznam bo po obljubah ministrstva za zdravje nared decembra letos.
Oglej si celoten članek
“Vsi izvajalci zdravstvenih storitev morajo do petka vnesti podatke o čakalnih dobah,” so sporočili z inštituta za varovanje zdravja (IVZ). Na spletnem naslovu www.cakalne-dobe.si so objavili začasno aplikacijo, ki naj bi obiskovalcem ponujala seznam čakalnih dob, dokler ne bo nared nacionalni čakalni seznam. Nadzor nad tem, ali bodo izvajalci pošiljali podatke o čakalnih dobah, ima po navedbah IVZ ministrstvo za zdravje (MZ).

Nacionalni čakalni seznam bi moral po pravilniku o vodenju čakalnih seznamov delovati že februarja, na MZ pa ga obljubljajo do decembra. Koliko jih bo projekt stal, ne vedo, sofinanciran pa bo s sredstvi evropskega socialnega sklada. Na vprašanje, zakaj zamujajo, nam niso odgovorili.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.