Do prvenstva čitalniki le za okras

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Stožice. Janković bo poskrbel, da bodo čitalniki vstopnic septembra delovali.
Oglej si celoten članek

Čitalniki vstopnic na vhodih v dvorane in na stadion v Stožicah so bili postavljeni že ob odprtju avgusta 2010, kljub temu po dveh letih in pol še ne delujejo.

Enote za preverjanje vstopnic je postavilo podjetje Skidata AG, ki je podizvajalec Grepa (ta je kot zasebni partner gradil Stožice), so povedali v Javnem zavodu Šport Ljubljana in dodali, da mora delovanje čitalnikov zagotoviti Grep: “To se bo zgodilo po končanih pogovorih med omenjenima podjetjema. Če Grep tega ne bo izvedel, bo Mestna občina Ljubljana (MOL) ravnala v skladu s pogodbo o javno-zasebnem partnerstvu in poskrbela, da bodo čitalniki vstopnic delovali najpozneje do evropskega prvenstva (EP) v košarki.” To se začne 4. septembra.

Zunanjost do 15. marca

Župan MOL Zoran Janković od Grepa pričakuje tudi, da bo dokončal zunanjo ureditev Stožic. Nov rok je 15. marec, vendar je že zdaj jasno, da tega do takrat ne bo storil. Nato bo imel Janković spet dve možnosti: ali bo še enkrat sprejel podaljšanje garancij Grepa v skupni vrednosti milijon evrov za dokončanje zunanjosti Stožic ali pa ju bo unovčil. Grep bi sicer moral dokončati tudi ogrevalno nogometno igrišče, plezalno steno in fitnes ter del parkirišč. Za dokončanje trgovskega središča bi mu morale banke odobriti dodatnih 30 milijonov evrov posojila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 18. Februar 2013.

    V Tivoliju NE delajo že od nekdaj.<br />Zakaj, zato, ker če bi sistem deloval, čeprav deluje, ne bi mogli več …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.