Do Stožic po polžje

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
Od rondoja Tomačevo pred tekmo po polžje. Kilometrska kolona in čakanje tudi več kot pol ure.
Oglej si celoten članek

Nogometna tekma državnega prvenstva med Olimpijo in Domžalami, ki je v Stožice privabila številne domače privržence nogometne igre, je številne preglavice povzročila že na cesti.

Od rondoja Tomačevo do Stožic so nekateri čakali več kot pol ure (kolona je razvidna iz fotografije). naš fotograf je za to, da je od rondoja prišel v garažo stadiona, potreboval kar 45 minut. "Tam pa je bil kot ponavadi spet kaos," nam je opisal situacijo. Kolone so po ocenah prisotnih nastajale tudi zato, ker so v garaži predvideli rampo, ki se tudi v taki gneči dviga in spušča ter tako v notranjost spušča po enega štirikolesnika.

O razpletu tekme, na kateri so slavili Domžalčani, preberite v povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.