Dogovori za trgovski center ustavljeni

Foto: Žurnal24 Nova poslovna cona je sestavljena iz 22 zemljišč, velikih od 1.600 do šest tisoč
Poslovna cona. V sredo jo bodo odprli.
Oglej si celoten članek

Žirovnica. “Povpraševanje po komunalno opremljenih zemljiščih se stopnjuje, končali pa smo tudi infrastrukturo. Podpisali smo štiri pogodbe o nakupu zemljišč, eno še usklajujemo, s še enim kupcem pa se že dogovarjamo glede predpogodbe,” je dejala Sabina Fašmon Muznik, direktorica RP investicij, ki kot zasebni partner v projektu poslovne cone sodeluje z Občino Žirovnica.

Kot je dejala, so različnim potencialnim kupcem posredovali ponudbe za nakup komunalno opremljenih zemljišč, ki jih tržijo po 99 evrov na kvadratni meter: “Pri šestih ponudbah so možnosti še odprte, zato pričakujemo, da se bo še kdo odločil za nakup.” Dogovore glede trgovskega centra, ki naj bi zaživel v sklopu poslovne cone, so za zdaj ustavili, predvidoma oktobra pa se bodo odločili, ali bodo pogajanja nadaljevali letos ali prihodnje leto.

V sredo bodo tudi odprli novozgrajeno komunalno in prometno infrastrukturo v poslovni coni ter zasadili drevored ostrolistnih javorjev; k sodelovanju so povabili 22 posameznikov, ki so pri projektu najbolj sodelovali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.