Dolenjka zaprta zaradi gorečih tovornjakov

Foto: M. K.
Foto: M. K.
Zaradi nesreče tovornjakov je zaprta dolenjska avtocesta med Trebnjem in Bičem.
Oglej si celoten članek

Med priključkom Trebnje-zahod in Bič na dolenjski avtocesti se je zgodila prometna nesreča. Predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik nam je povedala, da sta bili v nesreči udeleženi dve tovorni vozili, od tega je eno tovorno vozilo prevažalo osebna vozila, ki so zdrsnila z vozila in zato ležijo avtomobili vsepovprek. Po nesreči se je vnel požar, ki pa so ga že pogasili.

V nesreči sta se po zadnjih podatkih lažje poškodovala oba voznika, prepeljali so ju v bolnišnico.

Foto: Bralka Ilha Stopar Nesreča na dolenjki

Voznikom priporočajo obvoz

Zaradi nesreče je bila več ur zaprta dolenjska avtocesta med priključkoma Trebnje - zahod in Bič proti Ljubljani. Pot se je za osebna vozila z Dolenjske proti Ljubljani podaljšala tudi za eno uro. Do zastojev je prišlo tudi na regionalni cesti.

Kot je poroča Prometno informacijski center za državne ceste, so dolenjsko avtocesto ob 19.45 spet odprli.

Posnetek nam je poslala bralka Ilha Stopar.

Foto: M. K. Nesreča na dolenjski avtocesti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.