Dolgi zastoji, le zvita pločevina

Foto: Žurnal24
Zaradi nesreče pred Logatcem nastal 11-kilometrski zastoj, posledice nesreče zdaj že odpravljene. Do nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje, nastala le materialna škoda.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je bil na primorski avtocesti pred izvozom Logatcem v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče oviran promet.

Zdaj so posledice prometne nesreče že odstranjene,  kolona vozil pa je bila dolga celo 11 kilometrov.

Nevozni obstali na prehitevalnem pasu
V nesreči, ki se je zgodila okoli 18.30, pa je nastala le materialna škoda.
„Okoli 18.30 ure je bil OKC PU Ljubljana obveščen o prometni nesreči z materilano škodo na avtromobilski cesti Koper-Ljubljana v bližini izvoza Logatec. „Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do trčenja zaradi prekratke varnostne razdalje slovenskega voznika, ki je trčil v osebni avtomobil državljan Romunije. Vozili sta nevozni obstali na prehitevalnem pasu zaradi česar je prihajalo do zastojev v smeri Ljubljane,“
pa so nam sporočili s PU Ljubljana.

Promet pa je zgoščen še pred cestninsko postajo Log.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.