Doma gojila konopljo

Foto: PU Ljubljana Laboratorij konoplje. Foto: PU Ljubljana Laboratorij konoplje.
Vrhniški policisti so zasegli okoli 400 rastlin konoplje ter opremo za gojenje te rastline Ljubljančanu in Vrhničanu. Odkrili so tudi labotarij, vreden 25 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Triinštiridesetletnik iz okolice Vrhnike in 44-letni Ljubljančan sta gojila prepovedano drogo – konopljo. Med postopkom so policisti na domu 43-letnika  odkrili posebej prirejen prostor (laboratorij) za hidroponično gojenje prepovedane droge konoplje, so sporočili iz PU Ljubljana.

"Zaseženo je bilo okoli 400 rastlin konoplje ter večja količina opreme za hidroponično gojenje konoplje. Poleg laboratorija je bil odkrit tudi posebej zvočno izoliran prostor, v katerega je bil vzidan agregat, skupna vrednost laboratorija pa znaša okoli 25 tisoč evrov."

Zoper oba osumljena bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.