Doma gojila konopljo

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
V Cirkulanah zasegli sadike konoplje, ki sta jih gojila 32-letna ženska in njen 35-letni partner.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Gorišnice so prejšnji teden po odredbi sodnika opravili preiskavo stanovanjske hiše na območju Cirkulan, v kateri živita 32-letna ženska in njen 35-letni partner. "Med preiskavo so našli prostor, posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplje, v njem pa deset večjih in dve manjši sadiki te prepovedane droge," pojasnjuje Miran Šadl s PU Maribor.

Sadike in ostale predmete, povezane z gojenjem konoplje so zasegli. "Oba bodo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu," je pojasnil Šadl.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.