Domačin ni uporabljal pasu in umrl

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Huda nesreča ponoči vzela življenja.
Oglej si celoten članek

S koprske policijske uprave so sporočili, da so bili ob 3.32 ponoči obveščeni, da je pri Štanjelu pri odcepu za Lukovec prevrnjen avtomobil. 

Policisti so na kraju ugotovili, da je 63-letni domačin peljal z osebnim avtomobilom od Štanjela proti Braniku. Po prvih podatkih je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo vozilo zaneslo v desno na travnato brežino, kjer se je prevrnilo.

Voznika je med prevračanjem vrglo iz vozila, saj med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Voznik je na kraju umrl. Odrejen je bil odvzem telesnih tekočin.

Gasilci ZGRS Sežana in PGD Komen so zavarovali mesto nesreče, ga razsvetljevali, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem in policiji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:35 15. September 2019.

    Poznam človeka,ki je uporabljal kondom,pa je baba glih tko zanosila,ampak z drugim???

  • 01:25 15. September 2019.

    Jaz poznam miljon , ki niso bili oprivezani , pa so mrtvi ! Kako lahko napišep takšno traparijo. Moj nasvet …

  • 10:11 14. September 2019.

    Poznam tipa ki je preživel nesrečo ,je edini ne bil privezan in ga je vrglo ven iz avta in edini …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.