Domnevni morilec kitajskega para prijet

Foto: Žurnal24 Včerajšnja preiskava na Ižanski cesti. (Foto: Dejan Mijovič)
Policija je v povezavi z domnevnim dvojnim umorom na Ižanski cesti odvzela prostost eni osebi. Potrdila je tudi identiteto umrlih. Do ponedeljka brez podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Maja Adlešič s PU Ljubljana je za Žurnal24 povedala, da so prijeli osebo, ki naj bi bila odgovorna za smrt dveh ljudi včeraj dopoldan v Ljubljani. Kdaj in kje so osebo prijeli, policija pred ponedeljkom, ko bo primer podrobno pojasnila javnosti, noče povedati, saj dokazni postopek še poteka.

Znana pa je identiteta obeh pokojnih, ki je bila ugotovljena po zaključku obdukcije. Gre za 46-letnega moškega in 45-letno žensko, oba sta bila državljana Kitajske in sta imela urejen status za bivanje v Sloveniji.

Neuradno naj bi sicer policija za dejanje sumila moškega, prav tako azijskega porekla.

Iskali po vsej državi
Poročali smo, da je včeraj v stanovanjski hiši, v kateri je stanovalo več kitajskih družin, prišlo do umora dveh oseb. Po neuradnih podatkih sta bila moški in ženska pokončana s topim predmetom, trupli pa močno iznakaženi.

Po dejanju je policija po vsej Sloveniji poostreno nadzorovala cestne in železniške povezave, saj so predvidevali, da skuša morilec pobegniti čez mejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.