Domžale: zgorel zvonik cerkve

Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žiga Gašperin Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Anže Petkovšek Požar cerkve v Domžalah. Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku Foto: Bralec Žurnala požar v cerkvenem zvoniku
Zgodaj zjutraj je požar zajel zvonik cerkve Marije vnebovzete v Domžalah. Z ognjem so se več ur, od zgodnjega jutra, borili gasilcev. Ni sledov kaznivega dejanja.
Oglej si celoten članek

Zvonik je zagorel nekaj minut pred pol peto uro zjutraj. Ogenj pa se je kasneje razširil še na preostalo ostrešje cerkve.

Preiskovalci so na podlagi ogleda ugotovili, da požar ni posledica kaznivega dejanja. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo. Kot so še sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je v požaru nastalo za od približno 50.000 do 70.000 evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:22 2. Februar 2012.

    a) bog obstaja :)<br />b) zavarovalnice tut.

  • 18:35 1. Februar 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si .

  • 15:44 1. Februar 2012.

    To je verjetno Rodetovega Franceta delo,saj je MB nadškofija v bankrotu in je treba poiskat notranje rezerve,magari s požigi in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.