Drama v Izoli: S sekiro se je lotil policista

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Izoli se je domačin spravil nad policista.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek dopoldne je zdravnica v Izoli zaprosila za pomoč policije pri prisilni hospitalizaciji 47-letnega domačina. 

Med nudenjem pomoči je domačin z ročajem sekire - sekira ni bila nasajena - večkrat zamahnil proti policistu, ki je udarce blokiral s tonfo. Kljub temu je policist prejel udarec v glavo. 

Policistu je nato uspelo prijeti za ročaj sekire in jo domačinu iztrgati iz rok. Takrat je domačin v roke vzel kovinski del sekire, policist pa ga je prijel za to roko, izvedels trokovni met ter ga na tleh vklenil. 

Policist je bil lažje telesno poškodovan. Zoper domačina bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja Preprečitev uradnega dejanja uradni osebi v zvezi s poskusom. Odpeljali so ga v psihiarično bolnišnico Idrija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.