Dražja elektrika Elektra Celje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z današnjim dnem podražitev tudi pri Elektru Celje. Gen-I in Petrol ne bosta dražila vsaj še eno leto.
Oglej si celoten članek

Elektro Celje je s 15. julijem okoli 146 tisoč gospodinjskim odjemalcem podražil električno energijo. Povprečno gospodinjstvo z mesečno porabo 360 kilovatnih ur elektrike in z dvotarifnim merjenjem bo odslej plačevalo pol evra več, račun gospodinjstva z enotarifnim merjenjem pa bo višji za 29 centov.

Električno energijo sta že podražila Elektro Maribor in Elektro Ljubljana, enako bodo s prvim avgustom storili v Elektru Primorska. Pri Gen-I in Petrolu podražitve elektrike ne bo do konca junija 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.