Drenikova ulica bo 14 dni popolnoma zaprta

Foto: Žurnal24 Delo na cesti
Zaradi nadaljevanja prenove Drenikove ullice bo ta zaprta naslednjih 14 dni.
Oglej si celoten članek

Na Drenikovi ulici bo zaradi nadaljevanja prenove od sobote 16. februarja do predvidoma 3. marca 2019 vzpostavljena začsna prometna ureditev na območju križišča Drenikove ulice in Celovške ceste.

Drenikova bo na odseku med Celovško cesto in Verovškovo ulico zaprta za ves promet, na Celovški pa bo promet potekal dvosmerno le po enem delu vozišča. Tudi zavijanje s Celovške ceste levo na ulico Na jami ne bo možno. Obvoz bo urejen po Dunajski, Tivolski in Celovški cesti.

Mestni avtobusi na linijah 7 in 22 bodo vozili po spremenjeni trasi:

- avtobusi na liniji 7 bodo v smeri proti Pržanu vozili po Celovški, Šišenski in Vodnikovi cesti. V obratni smeri bodo vozili po običajni trasi.

- avtobusi na liniji 22 bodo vozili po trasi: Drenikova ulica - Verovškova oz. Aljaževa ulica - Goriška ulica - Litostrojska ulica - Celovška cesta.

Foto: MOL Zapora Drenikove ulice

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:09 14. Februar 2019.

    Kaj hudiča bodo še 14 dni delali saj je samo še asfalt na polovici za položit in vse skupaj preplastit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.