Drevo padlo na avto, voznik umrl

Foto: Profimedia
Današnja vremenska ujma zahtevala življenje.
Oglej si celoten članek

Močan veter je davi pri Podvelki izruval večje drevo, ki je padlo na osebno vozilo 52-letnega domačina, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Mariboru. Voznik je umrl na kraju nesreče.

Drevo je poškodovalo tudi vozilo delavcev, ki sta pred nesrečo odstranila prej podrta drevesa. Nihče od njiju ni bil poškodovan. Cesta pa bo na tem odseku zaradi nevarnosti, da se podre še kakšno drevo, do umiritve razmer zaprta. Obvoz za osebna vozila je možen po cesti Lovrenc na Pohorju-Ribnica-Vuhred, so dopoldne sporočili s Policijske uprave Celje.

Župan Občine Podvelka Anton Kovše je povedal, da je na cesto padlo drevo iz zasebnega gozda nad cesto in da so sicer pogovori o tem, da je drevesa na tem območju treba odstraniti, v preteklosti že potekali.

Sicer pa to ni prva tragična nesreča, ki se je na območju podvelške občine zgodila po oz. ob ujmah. Tokratna nesreča se je namreč zgodila približno tri kilometre od mesta nesreče, ko se je v bližini kraja Brezno najverjetneje zaradi predhodnega obilnega deževja 30. oktobra 2018 na glavno cesto Dravograd-Maribor prikotalila skala in pristala na avtomobilu ter tako pod seboj pokopala dve osebi. Po dogodku so pristojni na več območjih nad cesto postavili zaščitne mreže, še več naj bi jih v prihodnje, je še napovedal Kovše.

* Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    07:50 11. Februar 2020.

    Drevo ni padlo na vozilo, ampak se je vozilo zaletelo v čez cesto ležeče drevo, meter nad cestiščem, ravno toliko, …

  • 19:49 10. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.