Droge, denar, telefoni

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Ljubljanski policisti so v torek med kontrolo prometa ustavili voznika BMW-ja, za katerega se je izkazalo, da ni le cestni prekrškar.
Oglej si celoten članek

V vozilu 30-letnega Ljubljančana so policisti namreč odkrili kar kilogram in pol prepovedane droge konoplje; voznika so odpeljali v pripor. Na podlagi odredbe sodišča so opravili tri hišne preiskave na območju Ljubljane in Medvod. Preiskali so dom omenjenega voznika BMW-ja in še dveh osumljencih.

Zasegli so 5.100 evrov v gotovini, štiri mobilne telefone in manjši alu zavitek z belo prašnato snovjo.

30-letnega Ljubljančana so po prenehanju razlogov za odvzem prostosti izpustili. Zoper njega in še 21-letnega Ljubljančana ter 25-letnega občana Medvod bodo policisti na podlagi vseh zbranih obvestil in dokazov neupravičenega prometa in prodaje drog podali kazensko ovadbo.

25-letnik iz Medvod je že bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja, ostala dva osumljenca pa še ne.

Foto: PU Ljubljana Gotovina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:44 8. Oktober 2015.

    za konopljo naj plača davke...za zavitek z belo prašnato snovjo pa za par mesecev v zapor...

  • 17:08 8. Oktober 2015.

    pustite ga vendar,da v miru dela!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.