Drogo skril v tetrapak sadnega soka

Foto: PU Novo mesto droga konoplja Foto: PU Novo mesto droga konoplja Foto: PU Novo mesto droga konoplja Foto: PU Novo mesto droga konoplja
Na mejnem prehodu Obrežje so zasegli več kot dva kilograma konoplje. Osumljenec je imel pri sebi skritih osem zavojev prepovedane droge.
Oglej si celoten članek

Policisti so prepovedano drogo odkrili pri opravljanju mejne kontrole, pri pregledu potnikov in prtljage. 33-letni državljan Bolgarije je v Slovenijo vstopal kot potnik v avtobusu bolgarskih registrskih oznak.

Policisti so drogo našli v podlogi osumljenčeve jakne, ki je bila prerezana in vnovič zašita. Zavitek z drogo je imel osumljenec skrit tudi v embalaži sadnega soka. Zasegli so mu osem zavojev, v katerih je bilo 2224,65 grama prepovedane konoplje.

33-letniku so odvzeli prostost in ga pridržali. S kazensko ovadbo ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so letos zasegli že 127,5 kilograma prepovedane konoplje, 3.750 gramov heroina, 60 gramov kokaina in 2.378 tablet, ki so na seznamu prepovedanih drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:48 1. November 2013.

    Policisti Postaje mejne policije Obrežje so letos zasegli že 127,5 kilograma prepovedane konoplje, 3.750 gramov heroina, 60 gramov kokaina in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.