Drsal bo tudi dedek Mraz

Foto: Žurnal24 Od srede bo lahko pod šotorom na Tartinijevem trgu vsak brezplačno poskusil za P
Iz ponedeljkove primorske izdaje tiskanega Žurnala: Tartinijev trg. Drsališče bo razveseljevalo staro in mlado.
Oglej si celoten članek

Piran. “Če bo šlo vse po načrtih, bo drsanje možno že pojutrišnjem in nato še dober mesec, tudi med zimskimi počitnicami,” je potrdil Jernej Brvar, ki se na Občini Piran ukvarja s prireditvami. Te dni precej dela okoli vsega v zvezi s postavitvijo šotora z umetnim drsališčem na robu Tartinijevega trga. V njem je že vse nared, da poledeni.

Velikosti za vsakogar

Drsanje bo brezplačno vsak dan od 10. do 22. ure. Za izposojo bo na voljo kar 70 parov drsalk vseh velikosti, tako da bo lahko sredi Pirana to zimsko radost okusil vsak.

Na drsalke tudi dedek Mraz
Dopoldanski čas bo sicer nekoliko bolj rezerviran za skupinsko drsanje vrtcev in šol ter v času počitnic za mlade, nadvse živahno pa bo v predprazničnih dneh, ko bo Društvo prijateljev mladih Piran poskrbelo, da bo na ledeno ploščad s svojim spremstvom pridrsal tudi dedek Mraz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.