Družba Kolosej v finančnih težavah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V finančnih težav je tudi ljubljanski Kolosej. Plače zamujajo, več ljudi, študentov in redno zaposlenih, je ostalo na cesti.
Oglej si celoten članek

Kolosej se s finančnimi težavami sooča zaradi slabega obiska. Kot trdijo v podjetju, so bile plače izplačane v zakonsko določenem roku. "Do krajšega zamika je prišlo izjemoma," so pojasnili za Slovenske novice.

Koliko dni so zamujale in ali so jih prejeli vsi, tako honorarni sodelavci kot redno zaposleni, v družbi niso odgovorili. So pa zatrdili, da je do zamika prišlo pri vseh delavcih, torej tudi upravi.

Prav tako niso odgovorili tudi na vprašanje, ali so v družbi res odpustili več ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:10 19. September 2012.

    Imam predlog. V teh dvoranah naj začnejo z proizvodnjo in predvsem razvoj vrhunskih pametnih GSM telefonov, tabličnih računalnikov, in prenosnikov.ssA …

  • 21:54 20. Julij 2012.

    Nisem bil doskrat, ampak kinu, kjer je po 10 ljudi v dvorani na predstavo, se ne piše dobro. Ampak slovenski …

  • 21:04 20. Julij 2012.

    če bi obnovil dvorane in pocenil hrano bi morda kaj večkrat šel tja.<br /><br />ne pa da itak v 3/4 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.