Družbo nam bodo delali oblaki in dež

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danes in v prihodnjih dneh se bo sonce sramežljivo skrivalo. Že dopoldne bo oblačnost začela naraščati, pričakujemo lahko tudi plohe in nevihte.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne bo oblačnost od zahoda začela naraščati, na vzhodu pa bo še pretežno jasno. Na zahodu države bodo že dopoldne prve krajevne padavine, deloma kot plohe in nevihte, sredi dneva in popoldne pa se bodo padavine prehodno razširile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodnik, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo delno jasno. Na zahodu bo več oblačnosti, občasno bo deževalo. Še bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 12, najvišje dnevne od 18 do 22, danes na vzhodu države do okoli 25 stopinj Celzija.

Kaj se nam obeta

V torek bo delno jasno. Več oblačnosti bo predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije, tam bo občasno tudi deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V sredo bo pretežno oblačno, predvsem na vzhodu bo deževalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.