Družina umorjena s samurajskim mečem

Foto: Žurnal24 Umrla sta starša in njuna hčerka.
Na zahodu Nemčije se je v počitniškem kampu zgodil grozovit trojni umor. Osumljenca za dejanje je policija že prijela.
Oglej si celoten članek

V počitniškem kampu na zahodu Nemčije, v kraju Coesfeld zahodno od mesta Münster, so davi našli trupla treh ljudi, ki so bili zabodeni do smrti. Policija je bila o umoru obveščena prek telefonskega klica ob 3. uri zjutraj, danes pa so blizu kraja dogodka aretirali 33-letnika, ki je osumljen, da je zagrešil krvavo dejanje.

Pri osumljenjem gre za nekdanjega fanta umorjene 29-letnice in njenih staršev, starih okoli 50 let, drugih podrobnosti pa policija ni razkrila.

Na truplih trojice, ki jih je policija našla v leseni hišici, so odkrili večkratne vbode in ureze. 10-mesečna hči osumljenca in njegovega umorjenega dekleta, ki je napad preživela brez poškodb, je pa za zdaj v oskrbi v bližnji bolnišnici.

Policija je v osumljenčevem vozilu našla nože s sledmi krvi in samurajski meč. Po mnenju policije bi lahko bil motiv za umor spor nekdanjih zaljubljencev glede preživnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.