Družino postrelil zaradi zajtrka

Foto: Žurnal24
47-letni Američan je zaradi hladnega zajtrka ustrelil ženo, njeno hčerko in še tri sosede. Sosedi v naselju prikolic v Kentuckyu so v šoku.
Oglej si celoten članek

Ko je 54-letna Sandra Neace svojemu možu Stanleyu za zajtrk postregla z jajci, je ta povsem znorel, ker so bila hladna. Ko je zgrabil pištolo, je Sandra v strahu pobegnila skupaj z 28-letni hčerko k sosedom.

Stanley je stekel za njo in jo ustrelil, nato pa še njeno hčerko in tri sosede, poroča BBC. 30-letno Tereso je ustrelil pred očmi njene sedemletne hčerke, ki je po pričevanju ostalih sosedov vzkliknila: „Prosim, ne ubijte me.“ Morilec pa ji je nato odgovoril: „V redu, ti lahko greš.“

Nato je Stanley počakal eno uro, da je prišla policija in se ustrelil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.