Družinska tragedija na območju Dravograda

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
62-letni moški je zabodel 55-letno partnerko in nato storil samomor.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so bili nekaj čez polnoč obveščeni o družinski tragediji, ki se je zgodila na območju Dravograda. "Po prvih podatkih je 62-letni moški na dvorišču pred stanovanjsko hišo zabodel  55-letno partnerko, nato pa v garaži ob stanovanjski hiši storil samomor," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje.

Ogled kraja dejanja je v sodelovanju s preiskovalno sodnico in državno tožilko opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje.

Preiskava o ostalih okoliščinah tragičnega dejanja še poteka. "Policisti in kriminalisti zbirajo obvestila in preverjajo vse okoliščine. Za pokojna je preiskovalna sodnica odredila sodno obdukcijo," je pojasnila Tribulinova.

Več podatkov bo znanih po zaključku preiskave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.