Držal se je za skalo in klical na pomoč

Foto: Žurnal24 main *Fotografija je simbolična
Foto: Žurnal24 main *Fotografija je simbolična
Gasilci iz narasle reke iz vode potegnili moškega.
Oglej si celoten članek

Gasilci, policisti in domačini so dopoldne iz narasle Kamniške Bistrice v kraju Stranje nedaleč od Kamnika rešili eno osebo. Kot je navedeno na spletnih straneh centra za obveščanje, je osebo na invalidskem vozičku pes povlekel v naraslo reko.

Po poročanju spletnega portala Kamnik.info naj bi po neuradnih informacijah močan tok zaradi padavin narasle Kamniške Bistrice osebo odnesel s seboj. Oseba naj bi se uspela ujeti za večjo skalo sredi reke, kjer je začela kričati na pomoč. Kot piše portal, jo je slišal bližnji sosed, ki je k reki odšel najprej sam, nato pa na pomoč poklical gasilce in reševalce.

Prostovoljni gasilci društev Kamnik in Kamniška Bistrica so se spustili v reko in s pomočjo lestve ter vrvi osebo varno povlekli na suho. Podhlajeno, vendar nepoškodovano so prevzeli kamniški reševalci. Psa, ki je bil z osebo, pa po navedbah centra za obveščanje nihče ni videl.

Pojasnila tragedije Tragično: V petek zvečer umrl v potoku

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:07 10. Januar 2018.

    Mogoče ima status invalida pa začinijo novico

  • 15:29 10. Januar 2018.

    http://www.kamnik.info/srecen-konec-reseno-dekle-je-ze-doma-prav-tako-pa-tudi-njen-kuzek/

  • 14:45 10. Januar 2018.

    Dajmo novinarji se malo potrudit, no... http://www.kamnik.info/drama-v-strugi-narasle-kamniske-bistrice/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.