Država išče prodajalca za begunce

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ministrstvo za notranje zadeve išče najemnika poslovnega prostora v Centru za tujce v Postojni. Od najemnika pričakuje, da bo prodajal artikle za osebno rabo tujcem, ki so nastanjeni v Centru za tujce.
Oglej si celoten članek

Javno odpiranje ponudb bo 19. septembra 2016 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

Poslovni prostor z oznako "P34" s souporabo toaletnih prostorov, ki se nahaja v stavbi v Postojni, predstavlja del Centra za tujce na naslovu Veliki otok 44z. Prostor je velik 12,71 kvadratnih metrov, opremljen je z dvema mizama in dvema klopema. V prostoru je brezžična povezava in tri električne vtičnice.

Kot je navedeno v javnem zbiranju ponudb se poslovni prostor oddaja v uporabo za izvajanje dejavnosti prodaje artiklov za osebno rabo tujcem, ki so natanjeni v CT Postojna, za obdobje enega leta.

Izhodiščna cena za mesečno uporabnino poslovnega prostora skupaj z DDV-jem znaša 15,01 evrov. Poziv za zbiranje ponudb v celoti je na voljo na tej povzavi.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • h3o
    12:42 31. Avgust 2016.

    katero meso pa jejo? a halal mogoče?

  • h3o
    12:41 31. Avgust 2016.

    kjeso pa slovenski brezdomci? pa tista gospa iz Lucije, ki so jo postavili na cesto?

  • 09:50 31. Avgust 2016.

    Na mesto, da bi delali biznis in imeli akj od tega, jih sedaj odklanjate tukaj in hujskate proti njim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.